HUR FUNKAR DET?

SÅ FUNKAR DET

Vem döljer sig där innanför? Vem vill du vara?

Kortfattat är Utklädningslådan ett kreativt event för vuxna där deltagarna guidas att sminka och klä ut sig i vår rekvisita mest för att det är så förbannat roligt!


Resultatet kan vara roligt att föreviga, antingen via egen mobilkamera, eller så kan man köpa till tilläggstjänster med professionell fotograf eller porträttmålare.


Den mer ingående beskrivningen är denna:

Vår kreatör Hanna kommer till ert event med kofferten full av utklädningsmaterial och smink, och efter en introduktion så får gästerna prova rekvisitan och känna sig fram till allehanda spännande karaktärer. Genom att klä ut sig till nån annan kan man komma åt friheten att lättare leka framför kameran. Slutresultatet fotas av gästerna själva och används exempelvis på sociala medier för en likeraket utan dess like!


Ni kan även köpa till bonuspaketet med fotograftjänst där fantastiska Pernilla kommer med all nödvändig fotoutrustning och fotar på plats. I paketet ingår en valfri bild  redigerad i Photoshop i högupplöst format. Vill man verkligen levla så kan man sedan dessutom få sitt foto målat som en oljemålning av konstnären Arvid!


Perfekt för möhippa, svensexa, kick-off, hemmafest eller varför inte till nya presentaionsbilderna på jobbets hemsida?


"FESTSTARTAREN NR ETT!


Dra igång tempot genom att klä ut er till olika karaktärer och spamma Instagramflödet med era kreationer!

"JAG HAR ALDRIG KÄNT MEJ SÅ SNYGG!"


Genom att ikläda sig en annan roll kommer friheten att släppa loss! "Satt närmare än jag trodde trots allt!" sa en av våra gäster.

"MÖHIPPAN BLEV EN SUCCÉ!"


En annorlunda och uppskattad möhippa/svensexa! Bilderna kommer garanterat underhålla vid bröllopet!

PRISLISTA

Baspaket: från 800kr/pers. Inkl moms. Minimidebitering 4 pers. Gäller i Stockholmsområdet, annars tillkommer resekostnader.


Fotografpaket: Prislista kommer snart!

Oljemålning: från 3000kr/tavla i A4-storlek.

Offert kan ges för specialarrangemang. Inget är omöjligt!

Kontakta oss för mer info!